Mindshare skal hjælpe Triumph med at klæde de nordiske kvinder på

26.08.2009

Triumph har efter en kort mediebureau runde valgt Mindshare til at håndtere sine medieaktiviteter på de nordiske markeder med København som udgangspunkt for strategi og koordinering.

Artikelværktøjer

  • Print

Marketingchef Sofie Lindahl-Jessen udtaler: "Triumph er markedsleder i Norden på vej mod en mere fashion-orienteret mærkeprofil. Vi var på udkig efter et mediebureau som kunne hjælpe os med mere end blot et effektivt medieindkøb, og som havde erfaring med at koordinere på tværs af norden. Mindshare har vist sig at være den helt rigtige partner med erfaring til at løfte opgaven både nordisk og i forhold til at bruge de nye medier og nye måder til at kommunikere med forbrugerne. Vi ser frem til et stærkt samarbejde hvor nytænkning, kreativitet, samarbejde og resultater vil være i højsædet".

Hos Mindshare er der stor glæde: "En gammel Mindshare kunde er vendt tilbage, og det er vi naturligvis stolte af. Triumph er en rigtig spændende kunde, som jeg er sikker på vi kan hjælpe med mange nye og kreative medietiltag på de nordiske markeder. Strategi og koordinering på tværs af markeder er en del af vores grundlæggende færdigheder. Det er ikke for ingenting, at vi for 3. gang er kåret som 'Global Media Agency of the Year', siger adm. Direktør Martin Ove Rasmussen.

For yderligere information:

  • Sofie Lindahl-Jessen, Marketingchef, Triumph International, tlf. +45 49 12 14 11
  • Martin Ove Rasmussen, Adm. Direktør, Mindshare tlf. + 45 33 46 44 10

Mindshare sites:
Login: