Mindshares Purple People Award uddelt

29.10.2010

Og vinderen blev..

Artikelværktøjer

  • Print

For niende gang uddelte Mindshare i går den årlige Purple People Award.

Medieebranchen var flot repræsenteret på Mogens Dahls Koncertsal med 150 deltagere hvor Jakob Søndergaard, direktør i pej gruppen underholdt med et spændende og tankevækkende foredrag  "Farvel til krisen og hvad så"?

Claus Østerby blev årets mediesælger

Purple People Award prisen gik til Claus Østerby, Specific Media som blev belønnet med en statuette og et rejsegavekort på 10.000 kr. 

Prisen er beviset på den udmærkelse årets vinder viser inden for kriterierne professionalisme, samarbejdsevne, fleksibilitet, kundefokus, kreativitet og proaktivitet.

Og der var også flotte ord med på vejen til Claus Østerby, som dygtig såvel strategisk som taktisk, stærk viden indenfor onlineannoncering, og aldrig bange for at kæmpe en lang sej kamp for sine samarbejdspartnere og kunder.

De nominerede

De 5 nominerede til prisen var udover Claus Østerby/Specific Media, Allan Donde-Christensen/Impact Media, Martin Purtoft/Viasat, Mikkel Møller Hansen/Jyllands Posten og TV2 Reklame planlægningsafdelingen/bookningen bestående af Mik de kinder, Kirsten Mikkelsen, Laila Høstrøm, Camilla Nancke, Annette Lauritzen, Charlotte Mejdahl, Anja Kjær Nielsen og Jacob Holbech.

 Se billeder og læs mere på hjemmesiden www.purplepeopleaward.dk og på facebook  www.facebook.com/mindsharedk


 


Mærket som:

Europa


Mindshare sites:
Login: