Tre nye kunder til Mindshare

13.01.2012

Mindshare fortsætter med at udbygge sin digitale førerposition med tre nye kunder:

Artikelværktøjer

  • Print

Mobilselskabet OiSTER ønskede en mere strategisk og struktureret tilgang til optimering af salget, som primært foregår via webshop og valgte Mindshare på grund af deres dokumenterede erfaring med e-commerce. Mindshare varetager i forvejen søsterselskabet 3's aktiviteter, og kunne desuden tilbyde synergier ved at samle koncernens mediekøb.

"Vi har valgt Mindshare som samarbejdspartner, da de er et bureau med tung erfaring inden for mobilbranchen, udviste stor passion i forhold til at løse opgaven, og alt det til yderst konkurrence dygtige priser, siger Jesper Bennike, Direktør, OiSTER.

Surftown A/S er en af de største hostingvirksomheder som leverer webhoteller, domæner og komplementære produkter til både privatkunder, foreninger og virksomheder. Mindshare er blevet valgt til at varetage alle digitale aktiviteter i Danmark og Sverige på baggrund af sine mange væsentlige referencekunder inden for e-commerce.

"Vi har sjældent mødt en så professionel og strategisk tilgang som Mindshare har udvist. Surftown skal fastholde sin førende position inden for salg af webhoteller og domæner, både på det danske og svenske marked. Mindshare havde både erfaringen og det rette setup i forhold til vores målsætninger", udtaler Kresten Bach Søndergaard, Head of Marketing, Surftown A/S

VELFAC A/S fremstiller unikke vindues- og facadesystemer til det europæiske marked og var på udkig efter en professionel sparringspartner med fokus på search marketing. Mindshare har en dominerende position inden for search med en markedsandel tæt på 20% blandt mediebureauerne og skal varetage både SEM og SEO for VELFAC på tværs af de vigtigste europæiske markeder.

Christina Hauberg Rasmussen, International Marketing Co-ordinator hos VELFAC udtaler: "VELFAC har i Mindshare fået en såvel strategisk som operationel samarbejdspartner med stor forretningsforståelse, international erfaring og kompetence. Det har været afgørende for VELFAC, at Mindshare kan dokumentere overbevisende resultater med SEO/SEM, er resultatorienteret og via en stab af højt specialiserede medarbejdere løbende udvikler nye og optimerede løsninger".

For yderligere information:

Martin Ove Rasmussen, adm. direktør, Mindshare

tlf. + 45 31 43 54 10

mobil +45 31 67 44 10


Context

Antallet af biografsale er fra 1980 faldet fra 475 til 397 i 2008. Samtidig er antallet af siddepladser reduceret fra 112.000 til 58.000 i samme periode. Dette svarer således til at antallet af siddepladser per. sal er faldet fra 235 i 1980 til 146 i 2008.

Services : Mediabuying

Mindshare sites:
Login: