Vinder af Årets Rambuk 2010 - Indsigtsprisen

Cranium - årets julegavehit! Intelligente og redaktionelle advertorials og PR rammer målgruppen med pædagorisk læring og indsigt.

Artikelværktøjer

  • Print
Cranium

Brætspil har gennem de sidste mange år haft et vigende salg, fordi de elektronikse spil som f.eks. wii, X-box, Playstation osv. er blevet en større del af børns daglige aktiviteter. Med relanceringen af Cranium Family i efteråret 2009, var formålet at bringe brætspillet tilbage til familen.

Mindshare gennemførte en omfattende desk research for at afdække målgruppens adfærd, behov og værdier. Med afsæt heri blev løsningen redaktionnelle advertorials og PR hos som generede en effekt der lå markant over traditionel printannoncering på nyhedsværdi, relevans, interesse og købsintention. Salget af Cranium Family blev en stor julesalgs succes, og allerede inden jul var spillet udsolgt i de fleste butikker.

Læs hele casen i vedlagte dokument. 


Context

Hvis antallet af læsere i en målgruppe var udtryk for størrelsen på et Magsin/Ugeblad, så ville Idé Nyt – vi i villa være Danmarks største mandeblad (747.000 læsere).

Medier : Print

Mindshare sites:
Login: