Nike - Take CPH forvandlede teknologi til involvering med imponerende effekt.

Med en unik Facebook applikation som centrum forvandlede Københavns gader sig til en farverig interaktiv kamp om territorier. Med live opdateringer i bannere og på blogs blev kampagnen gjort nærværende for brugerne, og de digitale og sociale netværk blev aktiveret til fulde. Kampagnen er i 2011 nomineret til 2 Rambuk priser - i kategorierne Digitalprisen og Involveringsprisen.

Artikelværktøjer

  • Print
Rambuk 2011 - take cph nike-logo

1.010 løbere uploadede km for deres bydel og deltog aktivt i Take CPH. De mest aktive løb op mod 10 km om dagen i 2 måneder. Der blev løbet og farvet 29.856 km og dannet lokale løbefællesskaber, som fortsat eksisterer. Der blev skabt 5.683 conversations, blog posts, tweets og updates, og 30.092 besøgte NIKE Running Denmark på Facebook.
Samtidig formåede kampagnen at brande NIKE og løfte præferencen i målgruppen med hele 244 % - og blandt 15-30 årige kvinder generelt med 55 %.

Læs hele casen her.


Context

I slutningen af 90´erne spåede mange eksperter at TV-seningen ville falde på grund af Internettes udbredelse! TV forbruget er i dag 21 % højere end i 1999!

Medier : Online

Mindshare sites:
Login: